skip to Main Content
031 – 84 16 00 info@profilmontage.se

Camargue

Camargue® bygger på samma stomme som Skye och är ett ytterst stilfullt och genomtänkt uterum med tak av samma motordrivna roterbara lameller, med skillnaden att det saknar funktionen att skjutas av. Den totala öppenheten av taket försämras inte utan är faktiskt något högre än hos Skye.

I stängt läge ger terrasstaket/uterummet Camargue® inte bara ett skydd mot sol och regn utan också mot snö eftersom taket klarar laster på upp till 200kg/m2, motsvarande cirka 2,0m nyfallen snö. Lamellerna är vridbara 150 grader vilket gör att du kan få den mängd solljus eller ventilation du önskar. Med lamellernas slimmade utformning uppnås i vertikalt läge hela 77 % öppet tak.

Camargue® kan monteras antingen fristående eller mot fasad. Maximal storlek, i en enhet, är 6,2×4,5m men går att modulbygga till närmast oändlig storlek i både riktningar. Camargue® går även att få med extra taköverhäng om maximalt 20% av takets längd.

Ramprofilerna är horisontella med invändig lutning på lamellerna vilket gör att vatten hela tiden rinner av. Vattnet fångas sedan upp i ramprofilerna och leds vidare ner i stuprör i benen.

Som tillval kan väljas öppningsbara motordrivna väggar av screenväv, med eller utan transparent fönster, skjutdörrar eller fasta partier av glas, cederträ, aluminium, screenväv mm., infällda LED-lampor i olika utföranden och färger, värmare, högtalare mm.

Camargue inspirationsbilder

Kontakta Profilmontage

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss för offerförfrågningar eller om du har allmänna funderingar och frågor angående våra uterum, terasstak och övriga produkter.

Tel. 031 – 84 16 00
E-post.  info@profilmontage.se

Back To Top