skip to Main Content
031 – 84 16 00 info@profilmontage.se

Lagune

Ett förstklassigt flexibelt uterum med screentak som gör att du kan njuta av ditt uterum fullt ut. Lagunes högkvalitativa material och design kräver minimalt underhåll samtidigt som du garanteras exceptionell hållbarhet. Med ett motordrivet tak av screenväv kan du med ett knapptryck maximeras öppenheten eftersom screenväven rullas in och kvar blir bara benen och profiler i ytterkanterna. I stängt läge ger Lagune en behaglig skugga och skyddar helt mot regn samtidigt som den släpper igenom ljus. Zip-teknologin gör taket stormsäkert och garanterat vattentätt.

I stängt läge ger Lagune terrasstak en behaglig skugga och skyddar helt mot regn samtidigt som den släpper igenom ljus. Regnvatten tas elegant hand om i profilerna och leds ner i benen. I öppet läge maximeras öppenheten eftersom screenväven helt rullas in och kvar blir bara ben och profiler i ytterkanterna.

Lagune® fästs i fasaden och kan fås med lutning mellan 8 och 19 grader (14 och 33 procent). Maximalt utfall är 6m och maximal bredd är 12m, dvs en yta på upp till otroliga 72m2. Passagehöjd i framkant går att göra upp till 2,5m.

Profiler och dukar finns i en uppsjö varianter och färger för att passa just ditt hus.

Som tillval kan väljas öppningsbara motordrivna väggar av screenväv, med eller utan transparent fönster, skjutdörrar eller fasta partier av glas, cederträ eller screenväv, infällda LED-lampor i olika utföranden och färger, värmare, högtalare mm.

Lagune inspirationsbilder

Kontakta Profilmontage

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss för offerförfrågningar eller om du har allmänna funderingar och frågor angående våra uterum, terasstak och övriga produkter.

Tel. 031 – 84 16 00
E-post.  info@profilmontage.se

Back To Top