skip to Main Content
031 – 84 16 00 info@profilmontage.se

Inglasat uterum i Göteborg

Drömmer du om att skapa din egen oas mitt i trädgården? Ett inglasat uterum skapat för långa middagar, en välförtjänt paus från solen och trivsamma sällskapsytor. ProfilMontage i Göteborg är stolta över att kunna erbjuda ett komplett sortiment produkter för dina behov. Vi förser dig med flexibla inglasade uterum och terasstak från högklassiga Renson. Med ett enkelt knapptryck kan du öppna eller stänga såväl tak som väggar, du väljer.

Skapar unika möjligheter

Med våra inglasade uterum från Renson kan du skapa exakt det klimat du vill ha för stunden. Dessutom är våra uterum anpassade för att klara vårt tuffa skandinaviska klimat. Vill du förlänga sommaren och utnyttja ditt inglasade uterum maximalt har du hittat rätt. Alla våra uterum måttanpassas efter dina önskemål och går att få i en uppsjö av färger och utföranden. Tillsammans skapar vi rätt förutsättningar för dig – en plats att spendera ljumma sommarkvällar och frostiga morgnar, otaliga möjligheter helt enkelt.

Inglasat uterum – förläng sommaren!

Med engagemang och kunskap ser vi på ProfilMontage i Göteborg till att erbjuda inglasade uterum som andas design, unikitet och nytänkande. För oss är det viktigt att du som kund känner att dina behov främjats. Tillsammans skapar vi en plats som är perfekt årets alla dagar. Oavsett om det är en kylig vinterdag eller en vårens första morgon ska du kunna utnyttja ditt inglasade uterum. Här ska nya minnen skapas, middagar avnjutas, livskvalitén förbättras och boytan tillta. Ditt nya inglasade uterum ser till att gränsen mellan ute och inne suddas ut.

Ett inglasat uterum – perfekt i Skandinavien

Tillåt dig att njuta av årets fyra årstider med ett inglasat uterum har du möjlighet att spendera tid året om. Skandinaviens fantastiska men samtidigt oförutsägbara väder ska inte hindra dig från att spendera tid här. Vill du också förlänga säsongen, hör av dig till oss så rådgiver vi dig genom hela processen. Vår ambition är att optimera ditt uterums användningsområde. Naturligtvis monterar vi och levererar ditt måttanpassade uterum!

Förverkliga din dröm om ett inglasat uterum

ProfilMontage i Göteborg erbjuder inglasade uterum av högsta kvalitet! Vi anser att funktion och design inte behöver utesluta varandra, utan kan kombineras på ett snyggt och smidigt sätt. Besök gärna vårt showrom i Billdal! Låt dig inspireras och se samtidigt våra moderna lösningar och spännande teknik. Vi förser dig ett inglasat uterum du alltid drömt om! Din expert på inglasade uterum i Göteborg med omnejd!

Du är varmt välkommen att ringa eller skicka e-post till oss för mer information om våra uterum. Du kan även använda vårt kontaktformulär för att ställa frågor direkt från vår webbplats.

Kontaktuppgifter
Tel. 031 – 84 16 00
E-post. info@profilmontage.se

Back To Top