skip to Main Content
031 – 84 16 00 info@profilmontage.se
Flexibelt uterum från Profilmontage

Uterum och terrasstak

Varför välja mellan att sitta ute eller i uterummet när du kan få båda? Med våra flexibla uterum och flexibla terrasstak från högklassiga Renson® kan du med ett enkelt knapptryck öppna eller stänga såväl tak som väggar för att skapa den miljö som passar just för stunden. Släpp in solen när du vill, skugga eller regnskydd när du vill, vindskydd när du vill. Ett flexibelt uterum ger dig din egen oas, en plats som tillför mycket ljus och ger dig närhet till omgivningen. 

Härliga uterum och terrasstak från Renson

Renson lägger stor vikt på finish, enkelhet och flexibel utforming och flexibelt användande. Med en bred produktserie kan du skapa ett fristående uterum i trädgården, på uteserveringen eller kanske ett relaxrum vid poolen. Produkterna Lapure, Lagune och Toscane är konstruerade med ett vinklat tak mot vägg medan Camargue, Skye och Algarve har platta bladtak. Oavsett om du vill ha ett fristående uterum, en vinterträdgård eller ett enklare terrasstak intill huset så kan vi hjälpa dig. Bygg på med olika väggar och/eller skjutbara partier, integrerad dimbar LED-belysning, infravärmare, glasblad, högtalare mm.

Ultimat kombination av kvalitet och design

Renson erbjuder uterum av högsta kvalitet och som är tillverkade och testade för att klara vårt tuffa skandinaviska klimat. Rummen klarar regn eller till och med snö samt vindstyrkor på uppemot 17 till 32 m/s beroende på tillämpning. Alla uterumspartier måttanpassas efter dina önskemål och går att få i exakt din färg och utförande. Behöver du hjälp med inspiration och idéer? Vi hjälper dig gärna med rådgivning kring hur du kan forma ditt personliga och helt unika uterum. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig med en helhetslösning utifrån dina unika önskemål.

Kontakta oss för en offert på uterum och terrasstak

ProfilMontage är ett modernt och nytänkande företag som har lång erfarenhet av branschens alla tänkbara uterum och terrasstak. Vi vill erbjuda dig som kund något extra och lägger stor vikt vid att ha ett personligt engagemang. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett unikt uterum eller terrasstak.

Kontakta Profilmontage

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss för offerförfrågningar eller om du har allmänna funderingar och frågor angående våra uterum, terasstak och övriga produkter.

Tel. 031 – 84 16 00
E-post.  info@profilmontage.se

Skye

Skye är den senaste modellen och helt unik i sin klass. Likt Camargue och Algarve nedan består taket av roterbara lameller men med tillägget att lamellerna också är skjutbara i sidled, för att få ett helt öppet tak för maximalt ljusinsläpp och solgass! Ligg och sola, avnjut en lunch i frisk luft och behaglig skugga eller läs en bok i det fria en regnig dag. Allt drivs såklart med motor med enkla knapptryck via din smartphone eller surfplatta. Screenväggar, motorer, kablar mm. är fullt integrerat i de befintliga ramprofilerna, med minimalt antal synliga skruvar. Med en Skye får du ett förstklassigt uterum utan motstycke.

 

Camargue ®

Camargue® bygger på samma stomme som Skye och är ett ytterst stilfullt och genomtänkt uterum med tak av samma motordrivna roterbara lameller, med skillnaden att det saknar funktionen att skjutas av. Den totala öppenheten av taket försämras inte utan är faktiskt något högre än hos Skye.

Algarve ®

Ett klassiskt terrasstak som du kan du kan placera var du vill – på din terrass, uteservering, över utemöblerna, bredvid din pool eller på annan valfri plats. Praktiskt terrasstak med roterbara blad vilket gör att du kan justera taket utifrån hur mycket sol och ventilation du önskar. Algarve passar alla stilar tack vare elegant och slimmad design. Algarve går att komplettera med de vanliga skjutbara eller fasta partierna i glas, screenväv, paneler mm. Vertikala screener kan monteras antingen i en öppning eller utanpåliggande.

Lagune ®

Ett förstklassigt flexibelt uterum med screentak som gör att du kan njuta av ditt uterum fullt ut. Lagunes högkvalitativa material och design kräver minimalt underhåll samtidigt som du garanteras exceptionell hållbarhet. Med ett motordrivet tak av screenväv kan du med ett knapptryck maximeras öppenheten eftersom screenväven rullas in och kvar blir bara benen och profiler i ytterkanterna. I stängt läge ger Lagune en behaglig skugga och skyddar helt mot regn samtidigt som den släpper igenom ljus. Zip-teknologin gör taket stormsäkert och garanterat vattentätt.

Lapure ®

Den eleganta, minimalistiska Lapure består av ett motordrivet terrasstak av screenväv som kan öppnas om du önskar att njuta av solstrålarna fullt ut. I stängt läge ger Lapure en behaglig skugga och skyddar helt mot regn samtidigt som den släpper igenom ljus. Tack vare breda valmöjligheter kan du skapa ett alldeles unikt och personligt terrasstak. I öppet läge är Lapure enormt diskret utan frontbalk, då denna följer med taket in. Kvar blir endast armar och ben i vardera ände. Lapure går att komplettera med de vanliga skjutbara eller fasta partierna i glas, screenväv, paneler mm. Vertikala screener kan monteras i öppningarna.

Back To Top