skip to Main Content
031 – 84 16 00 info@profilmontage.se

Lapure

Den eleganta, minimalistiska Lapure består av ett motordrivet terrasstak av screenväv som kan öppnas om du önskar att njuta av solstrålarna fullt ut. I stängt läge ger Lapure en behaglig skugga och skyddar helt mot regn samtidigt som den släpper igenom ljus. Tack vare breda valmöjligheter kan du skapa ett alldeles unikt och personligt terrasstak. I öppet läge är Lapure enormt diskret utan frontbalk, då denna följer med taket in. Kvar blir endast armar och ben i vardera ände. Lapure går att komplettera med de vanliga skjutbara eller fasta partierna i glas, screenväv, paneler mm. Vertikala screener kan monteras i öppningarna.

I stängt läge ger Lapure terrasstak en behaglig skugga och skyddar helt mot regn samtidigt som den släpper igenom ljus. Regnvatten tas elegant hand om i profilerna och leds ner i benen. I öppet läge maximeras sikten eftersom den främre profilen helt följer med screenväven in.

Lapure ® fästs i fasaden och kan fås med lutning mellan 10 och 35 grader (17 och 57 procent). Maximalt utfall är 5m där man om så önskas kan ha ett överhäng på upptill 1m. Maximal bredd är 4m men den går även att få som två kopplade enheter, dvs totalt 8m med endast ett extra ben i framkant. Passagehöjd i framkant går att göra upp till 2,9m.

Profiler och dukar finns i en uppsjö varianter och färger för att passa just ditt hus.

Lapure inspirationsbilder

Kontakta Profilmontage

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss för offerförfrågningar eller om du har allmänna funderingar och frågor angående våra uterum, terasstak och övriga produkter.

Tel. 031 – 84 16 00
E-post.  info@profilmontage.se

Back To Top